Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack na PL

grej33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na solar i mam pytanie.

WIdziałem jak stała sobie szamnka na niedzwiedziach i lurowała sobie jakimś mob hackiem zwierzeta i sama biła oraz potowała. Co to jest za hack? który odrazu zabija sam zlurowane przez hack moba.

Opublikowano

kamer mod :

metin2mod.tk

multibot by Slait 1.8.3 sam expi luruje moby wlacza skile :D niestety linka do downloadu na mpc niemoglem znaleźć ale masz tu link do tematu na epvp.com

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1477234-release-metin2-multibot-slait.html

@ UP szybszy :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

a Czy ten bot by Slait1.8.3 mozna jakoś połączyc z innym botem który by sam logował do gry, bo czasami wywala z gry i jakby samo logowało byłoby fajnie.

Opublikowano

autologin na stronie kamera powinien byc a jak nie to w multibocie masz opcje "login"

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Multibot Slait fajnie dziala ale jak mnie kicka to logule mi sie na jakies inne konto nie wiem na jakim servie i chce nowa postac robic. mam wszystko dobrze ustawione w hacku a nie wiem czemu nie chce sie poprawinie logowac ;/ pomoze ktos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...